Over elMiguel

Image

Even voorstellen

Miguel Sastroredjo is gastheer en eigenaar van café - restaurant elMiguel en een echte horecatijger pur sang. Miguel is vanaf jongs af aan al actief in de horeca. Eerst in het familiebedrijf van zijn ouders in Suriname en later deed hij ruimschoots ervaring op bij diverse toonaangevende horecagelegenheden in Nederland.

In 2010 nam Miguel het voormalige Vossehol in Willemstad over, waarna hij in 2015 op deze locatie zijn droom realiseerde met de totale verbouwing naar café - restaurant elMiguel. Sindsdien runt hij elMiguel dagelijks met veel bevlogenheid en plezier. Samen met zijn team van koks en bediening zet hij zich iedere dag in om alle gasten – met oog voor detail en kwaliteit – een gezellige en smaakvolle ervaring te bieden.

Image

AGENDA

Check hier onder andere komende activiteiten, de laatste nieuwsberichten en video's

Image

INTERIEURIMPRESSIES

elMiguel is ruim van opzet maar door de speelse indeling voelt het restaurant toch knus, warm en gezellig aan. Een overzicht van het interieur...
Image

GOOD FOOD

Voor ieder bord doen wij bij elMiguel uiteraard ons best. Niet alleen wat betreft smaak, maar zeker ook met de presentatie. Zien is geloven en proeven is beleven.
Image

WILLEMSTAD

Willemstad is een prachtige vestingstad en heeft een roemrijke geschiedenis. Er is binnen loopafstand van elMiguel dan ook enorm veel te zien. Een wandeling waard!
Image

TEAM elmiguel

Graag stellen wij het gehele team van elMiguel aan je voor: de kookkunstenaars en vaatwasvisagisten van de keuken en onze serviesacrobaten van de bediening.
Image

FEESTJE, Receptie of borrel?

Heb je iets te vieren? En zoek je een geschikte ruimte en locatie? Dan is elMiguel zeker een goede keuze. Want 'feestjes-op-maat' is één van onze specialiteiten.
Image

CATERING OP LOCATIE

elMiguel biedt je ook de mogelijkheid voor catering op locatie, o.a. met onze eigen foodtruck. Onze vertrouwde kwaliteit en service, maar dan buiten de deur.
Image

RECENSIES

Wat vinden anderen nou eigenlijk van ons restaurant? Of van ons eten? Of van de bediening? Check hier de laatste recensies en persberichten.
Image

WERKEN BIJ ELMIGUEL?

Denk jij dat je geschikt bent om ons team te komen versterken? En heb je ervaring in de horeca (in de keuken of bediening)? Neem dan contact met ons op.